29.11.10

Daca nu noi,atunci...poate timpul

Nu exista om sa nu-si fi dorit macar o data'n viata sa opreasca timpul.Ce iti imaginezi cand inchizi ochii,ca ai vrea sa faci daca ai opri timpul?..ai strange toti banii din lume ca sa te inchizi intr-o fortareata a bunului trai si cand timpul va porni din nou,totul sa se naruie,ai vrea sa citesti de dragul povestilor din carti si a timpului trecut,ti'ai aduce toti prietenii langa tine ca apoi toti sa se imprastie,ca pulberea dusa de vant,ai iubi mai putin sau ai uri mai mult...ai fi acelasi,dar niciodata la fel!       DE ce ai face tot mai mult pentru ceilalti si nimic pentru tine,de ce s-o faci pentru principii,desigur nu ale tale,si nu pentru bucuria de a trai si a nu simti ca totusi,TIMPUL trece.Te chinui din rasputeri sa vezi viata in culori,insa realitatea e doar ALB si NEGRU.
  Te nasti,inveti,muncesti,aduni si uiti ca pentru toate astea ai nevoie de timp dar pentru tine,timp nu mai e...,te stingi incet cuprins de o dorinta mistuitoare,spre a fi erou in filmul vietii tale.
  Risti  pe zi ce trece tot mai mult,risti zile in care ti-ai strange mama in brate,fara sa nu-i dai drumul,risti dragostea celor ce o simt dar nu o arata,risti zile si sentimente inecate in valtoarea apelor tulburi.

  Timpul trece si nu fac decat sa-l pierd ca pe ultimul tren ce m-ar duce acasa.....pot sa-l fi pierdut deja,si totusi  risc ca vei citi.....TIC-TAC-TIC-TAC!